Detectie van lekkages: snel en doeltreffend

Hulp bij lekkage

Als je te maken hebt met lekkage in huis en de oorzaak niet duidelijk zichtbaar is, is lekdetectie de beste oplossing. Met deze methode kan de Lekdetectie Expert de bron van de waterlekkages achterhalen zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt, waardoor je woning intact blijft. De kosten hiervoor worden doorgaans gedekt door je verzekeraar.

 

Waarom kiezen voor lekdetectie?

Wanneer de oorzaak van vochtproblemen, zoals schimmel, vochtplekken, druppels op muren en plafonds, of een plotselinge stijging van het waterverbruik, niet direct waarneembaar is, biedt lekdetectie een oplossing zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt. 

Bovendien is een lekdetectierapport vaak noodzakelijk om de gevolgschade van waterlekkages vergoed te krijgen van de verzekeraar. De Lekdetectie Expert sluit je namelijk uit dat de oorzaak van het lek aan jouw eigen nalatigheid te wijten is.

Zo regel je het

Voor professionele lekdetectie kun je vertrouwen op Lekdetectie Expert Nederland. Met ons uitgebreide landelijke dekking zorgen ze ervoor dat er altijd een ervaren lekdetectie-expert beschikbaar is bij jou in de buurt. Of je nu in een drukke stad woont of op het platteland, ze staan paraat om jouw lekproblemen snel en efficiënt op te lossen. Ons team van experts beschikt over geavanceerde technologieën en jarenlange ervaring om zelfs de meest complexe lekkages op te sporen, zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt. Met Lekdetectie Expert Nederland kun je gerust zijn, wetende dat je betrouwbare hulp krijgt bij het identificeren en verhelpen van lekkages in jouw woning.

Kosten lekdetectie, Prijs lekdetectie

Wat kost lekdetectie?

Tijdens de telefonische intake wordt bepaald of er lekdetectie uitgevoerd kan worden en welk lekdetectie-onderzoek er nodig is voor jouw situatie. De kosten van het onderzoek worden direct met je besproken.

Lekdetectie basis € 495 excl.btw

Compleet onderzoek inclusief: 

  • Telefonische intake
  • Voorrijkosten
  • Max. 2 uur onderzoek door lekdetectie expert
  • Indien nodig: IR Camera, UV Kleurstof, vochtmeting, endoscopie en drukproef.
  • Rapport met conclusie en advies voor vervolg

Lekdetectie uurloon € 185 exlc.btw.

Niet elke lekkage is het zelfde. Soms de kosten voor lekdetectie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard en omvang van het lek, de locatie, en de gebruikte detectiemethoden. 

Het is belangrijk op te merken dat hoewel de kosten voor lekdetectie aanvankelijk misschien hoog lijken, het tijdig opsporen van een lek veel grotere kosten kan voorkomen door het voorkomen van verdere waterschade en het vermijden van verhoogde water rekening.

Vaak worden de kosten voor lekdetectie (gedeeltelijk) vergoed door de verzekering, vooral als lekdetectie noodzakelijk is om verdere schade te voorkomen. Het is echter verstandig om dit vooraf met je verzekeraar te bespreken om onaangename verrassingen te voorkomen

Over Lekdetectie Expert Nederland

Het dagelijks traceren van onvindbare lekkages is waar Lekdetectie Expert in uitblinken. "We kunnen vrijwel alle lekkages in een woning vinden, van verborgen leidingen tot moeilijk bereikbare plaatsen." Voor particulieren, VvE's, bedrijven en verzekeringen. Voor lekdetectie expertise zoals contra-expertise